Gratis mini-ursus

Vraag een gratis staal aan. Zo kan je zelf ontdekken wat Ursus allemaal kan.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring

Blijven evolueren in innovatieve tijden

Onydis, jouw partner in karton en POS-materiaal

Onydis is een jong bedrijf barstensvol geschiedenis. We zetten in op continue evolutie en kunnen zo keer op keer vlot inspelen op vragen van de markt én van de klant.

Onydis denkt toekomstgericht en houdt van innoveren. POS-displays zagen er nog nooit zo goed uit. Met Ursus & Barrus stelen jouw brand en product de show.

Onze displays zijn opgebouwd uit stevig karton. Dit betekent snel opzetbaar, compact stockeren en sterk in draagkracht. Met karton kiezen we voor ecologie, budgetvriendelijk, flexibiliteit en personalisatie.

Ursus display greener award

Eerst gaan we samen na hoeveel van je producten de Ursus-display kan dragen. We overlopen samen ook de door jouw gemaakte afspraken met de retailer.

Daarna bekijken we hoe je jouw producten in de display kan plaatsen, bijvoorbeeld per productcategorie, per kleur of per smaak. Het vastleggen van die informatie komt niet alleen van pas tijdens het ontwerpproces, maar je logistieke team is er ook mee gebaat.

Wanneer bepaald is hoe je producten in de Ursus-display zullen staan, gaan we aan de slag met het ontwerp. De cover van de display kan je immers volledig personaliseren: zowel de opdruk als de kapvorm!

Jouw Ursus-display, jouw brand.
Brand awareness creëren, promoties communiceren of info over je product: het kan allemaal.

Je krijgt een template zodra je weet hoeveel Ursus-displays je wilt. In die template vind je de juiste afmetingen en specificaties over de opties voor je ontwerp. Vragen? Geen probleem, ons team van designers helpt je graag.

Ook meerdere ontwerpen voor één bestelling is perfect mogelijk. Zo kan je verschillende designs uittesten of inspelen op regionale verschillen of de voorkeuren van de retailer.

Yes! De inhoud, het ontwerp en het aantal Ursus-displays is bepaald. We kunnen in productie. Hoe lang dat duurt, is afhankelijk van je bestelling. Uiteraard zijn we steeds bereikbaar voor vragen.

Jouw persoonlijke Ursus-displays kunnen geleverd worden waar jij wilt. Beschik je over regionale stockageplaatsen en moeten verschillende ontwerpen op verschillende plekken gestockeerd worden? Geen probleem, laat het ons even weten bij je bestelling.

Per display ontvang je een structuurmantel, het gewenste aantal legborden en je gepersonaliseerde cover. Een Ursus-display bestaat uit slechts drie onderdelen. Dat is niet alleen makkelijk (geen gepruts met lijm of nietjes), maar ook compact in stockage.

Omdat de display uit karton bestaat, is hij ook licht. Resultaat? Je bespaart op transportvolume én vereenvoudigt je stockbeheer.

Ursus-displays bestaan voor 100% uit gerecycleerd karton. Licht en stevig, maar ook ecologisch. Je oude displays kunnen gewoon weer gerecycleerd worden. Je bestelt dan gewoon enkel een cover. Zo draag jij ook bij tot de kringloopeconomie.

Onze aandacht voor ecologie heeft ons ook een Greener Packaging Award opgeleverd. Dat hebben we te danken aan onze inzet om zo weinig mogelijk te verspillen. Dankzij het slimme ontwerp van de Ursus-display verminderen we bovendien de verpakking, maar verhogen we wel het gebruiksgemak.

Onze partners

Wat mag je van Onydis verwachten?

Onydis houdt van innoveren op elk vlak. Flexibiliteit, budgetvriendelijkheid, personalisatie én persoonlijkheid zijn onze troeven.

We zijn een jong bedrijf barstensvol geschiedenis, maar onze grote troef is toekomstgericht denken. De Ursus-display weerspiegelt onze ambitie voor innovatie. Dat willen we blijven doen, op het vlak van logistiek, draagkracht, ecologie, budgetbesparing en personalisatie.

Onydis wordt gevormd door een gemotiveerd team. We zetten in op een vlotte, kwalitatieve samenwerking met de klant. We begeleiden je van A tot Z in de ontwikkeling van je shelfdisplay. Alles kan, niets moet.

Innovatie betekent ook luisteren naar de klant én de markt. Zo komen we tot slimme oplossingen die ook op lange termijn werken. We streven erna bij te blijven, daarom houden we steeds rekening met wat van belang is voor jou.

Zonder zorgen jouw display op de markt integreren, dat is ons doel. Onder die service hoort ook een snelle levering, ook voor kleine hoeveelheden (vanaf 50 stuks) en een 100% unieke display, helemaal aangepast aan jouw brand.  

We beschikken over het ISO 9001:2008-certificaat. Dat klinkt technisch, maar het betekent bovenal dat we in staat zijn om te voldoen aan de eisen van de klant en de wet- en regelgevingen, en dat we die correct toepassen.

We vinden ecologie belangrijk. We besteden daarom aandacht aan een milieubewuste aanpak en we zetten in op duurzaamheid. Die inspanning werd intussen ook beloond met een Greener Packaging Award.

Moonfox display karton
De Moonfox modulaire displays zijn eenvoudig op te stellen, met een lichte maar beresterke kartonnen structuur en eindeloze personalisatiemogelijkheden.  

De ideale vertegenwoordiger van je product én je brand in elke winkelomgeving.
Moonfox CK
Blokkestraat 51
8550 Zwevegem

T: +32 478 78 06 32
E: info@moonfox.be
Volg ons op sociale media!
Verander taal
NL / FR / EN